Hallo, wij zijn Zinster—
digital agency

Wat we doen

Onze focus ligt op websites, webapps, community-platforms en e-mail nieuwsbrieven voor opdrachtgevers in de non-profit sector. Daarbij werken we volgens de lean-methode, d.w.z. zoveel mogelijk vooraf en tussentijds testen met gebruikers. Zodat de producten die we samen ontwikkelen aansluiten op wat gebruikers nodig hebben en goed te onderhouden zijn. Duurzaam webdevelopment dus.

Werken op basis van vertrouwen

Als we in een idee geloven, dan gaan we ook tot het uiterste om er een succes van te maken. We denken mee met onze opdrachtgevers en besparen ze vaak geld door inzicht te verschaffen in de (on)haalbaarheid van een idee. Een aanpak die vraagt om wederzijds vertrouwen. Daarom streven we naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

De drijvende krachten van Zinster

Gedreven om het internet een fijnere plek te maken, voor gebruikers én beheerders van websites!
Gebruiksvriendelijk is onze 'middle name'.

Astrid Bouman Account manager &
creatief directeur

Energieke communicatiespecialist en uitstekende luisteraar. Met groot enthousiasme, geduld en doorzettingsvermogen helpt zij opdrachtgevers hun doelen te bereiken.

Pim Spek Senior developer &
financieel directeur

Taalgevoelige developer (zijn Nederlands is perfect, echt waar). Robuuste bouwer, doet waar ie goed in is: mensvriendelijke producten ontwikkelen.

Robert de Zwart Senior developer &
account manager

Zet zich altijd met hart en ziel in voor opdrachtgevers, vooral in de gezondheidszorg. Een communicatieve developer, dat maak je niet vaak mee. Bovendien ons kwaliteitsgeweten en puntjes op de i-zetter.

Ook met Zinster samenwerken?

Bel 06 2456 2939

Real Time Web Analytics